Mitä on vaikuttava järjestötyö ja miten sitä mitataan? Miten yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kansainväliset mittarit ja menetelmät toimivat suomalaisessa järjestökentässä? Entä miten suomalaiset järjestöt ottavat vastaan digitalisaation haasteet ja mahdollisuudet vaikuttavan työn tekemisessä?

Asiaa selvitettiin haastattelemalla seitsemää suomessa toimivan järjestön johtajaa: HelsinkiMissio, Hope, Lasten ja nuorten säätiö, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset, Rikosuhripäivystys ja Suomen UNICEF.

Tutkimuksen on laatinut ja toteuttanut yksi Suomalaisen markkinatutkimusen arvostetuimmista konkareista Wahwa Research & Insightin perustaja ja toimitusjohtaja Eeva-Liisa Ylälahti. “Eppu” Ylälahti on urallaan ollut aina ajan hermolla – tai vähän aikaansa edellä— Tilastokeskuksen uudistajana, MDC RISC Internationalin viejänä Venäjälle ja Baltiaan, sekä perustajana useassa verkko- ja mobiililiiketoiminnan startupissa 90-luvun lopulta tähän päivään.

Ylälahden johtaman työryhmän laatimassa raportissa luodaan kattava katsaus yhteiskunnallisen vaikuttavuuden mittaamiseen sekä järjestötyön digitaaliseen disruptioon.

Tutkimusraportti on tarkoitettu järjestöille, asiantuntijoille ja medialle, jotka seuraavat järjestötoimintaa, yhteiskunnallisen vaikuttavuuden mittaamista ja ovat kiinnostuneita digitaalisaation vaikutuksista kolmannella sektorilla.

aaa448e284c5e952225508239da3b080b2b89158Osta raportti

Raportin sivumäärä: 38

Raportin hinta 65€ + alv. 24%